Je pro vás vechen cukr patný?
Podobn? jako u mlé?ných výrobk?, cukr dostal patný rap a mnoho lidí se mu nyní vyhýbá jako mor. Podívejte se na m?j weblog, který zvedá sklenici Výhody mléka pro budování sval?.
Ano, existuje dobrý d?vod, pro? se vyhýbat p?ílinému mnoství rafinovaného bílého cukru, a to ze vech zdravotních d?vod?, které známe. Existují vak r?zné druhy cukru, které ve skute?nosti poskytují nutri?ní výhody.
P?íroda nám poskytuje dalí lahodné monosti na výb?r a mén? pot?ebujeme um?lá sladidla.
Znáte dv? p?írodní sladidla, která obsahují antioxidanty, vitamíny a minerály? A který má také protirakovinné vlastnosti?
Podívejte se, abyste se dozv?d?li více o t?chto lepích variantách bílého cukru a o tom, která varianta má nií glykemický index.
https://www.youtube.com/check out?v=urKdKwpG_44
Chcete zlepit sv?j jídelní?ek, abyste podpo?ili své výkonnostní cíle ve vaem sportu? Kontaktujte m? a naplánujte si zdarma nezávazná konzultace dnes!
A také se podívejte na Akademii udritelné sportovní výivy .